Go to Top
9.5

Persoonlijk en eerlijke begeleiding.

Gerard is zeer senior in zijn rol als rijinstructeur. In alle rust corrigeert hij en stoomt hij je klaar voor het echte rijden. Veel geleerd en fijn om een betrouwbare instructeur te hebben gehad. Volgende week mag ik de welbegeerde paarse pas ophalen. Dank je wel Gerard!
- Almere

Geduldig en veiligheid staat voorop!

Gerard is een rustige, geduldige en een gezellige rijinstructeur. Gerard neemt alle tijd voor je zodat je het autorijden op jouw tempo onder de knie krijgt. De rijlessen zijn erg leuk en gezellig maar vooral heel leerzaam, alles gebeurt in stappen wat ik heel fijn vond. Je wordt goed klaargestoomd voor het examen en daardoor heb ik mijn examen in 1 keer gehaald! Gerard, heel erg bedankt voor de rijlessen en voor de tijd die u in mij heeft gestoken.
- ALMERE

Veilig en vertrouwd rijden, dat doe je hier!

Gerard is een hele fijne en rustige instructeur. Hij weet aar hij het over heeft en is goed in staat om je veilig door de lessen te begeleiden. Er is geen afleiding van radio of andere stoorzenders en hij neemt de lessen uitermaten serieus. Maar je kan gelukkig ook met hem lachen, want minstens even belangrijk is. Bedankt voor de wijze lessen! Gr. Bas
- Almere
69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10