Pluspunten van een BOVAG rijschool

Voor de beste rijlessen met de meeste zekerheid

ga je naar een BOVAG-rijschool

Van je rijbewijs heb je een leven lang plezier. Maar je moet het wel eerst halen. Waar neem je les? Kies je voor de goedkoopste rijles? Of wil je liever kwaliteit tegen een goede prijs? Je rijbewijs halen is een forse investering. Dus is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Bij een BOVAG-rijschool krijg je die zekerheid. Hoe? Dat lees je in deze flyer.

Ais je les neemt bij een BOVAG-rijschool, krijg je als eerste een lesovereenkomst. Daar staat precies in wat je afspreekt met de rijschool. Dan ga je lessen. Elke BOVAG-rijschool werkt uitsluitend met de beste instructeurs. Bovendien zijn de lesauto’s nieuw, goed onderhouden en ben je goed verzekerd als je achter het stuur zit. Je bent dus in goede handen.
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je het ergens niet mee eens bent. Dat kun je rustig bespreken met de rijschool. Komen jullie er niet uit? Dan kun je BOVAG Bemiddeling aanvragen. Nog steeds geen oplossing? Dan is er nog de Geschillencommissie, je hoeft dus niet meteen naar de rechter. Dat is namelijk duur en kost veel tijd. De Geschillencommissie is een onafhankelijk en onpartijdig orgaan waarbij zowel consumentenorganisaties als BOVAG betrokken zijn. De uitspraken van de Geschillencommissie zijn bindend, je weet dus snel waar je aan toe bent. Je kunt dus altijd ergens terecht met een klacht.
Kortom: bij een BOVAG-rijschool weet je precies waar je aan toe bent. Je krijgt de beste rijlessen met de meeste zekerheid. Zo kun je erop vertrouwen dat je goed en veilig leert autorijden. Voor de rest van je leven.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN BOVAG-RIJSCHOOL?

1. LESOVEREEMOMST

Elke leerling krijgt vooraf de BOVAG-lesovereenkomst. Daar staat precies in wat je hebt afgesproken met de rijschool. Je weet dus precies wat je kunt verwachten,

2. DE BESTE INSTRUCTEURS

Bij BOVAG-rijscholen werken de beste instructeurs. Zij hebben alle bevoegdheden die ze moeten hebben. BOVAG controleert daar streng op.

 

3. VEILIG RIJDEN

Elke BOVAG-rijschool is verplicht verzekerd. Ook zijn auto’s van BOVAG-rijscholen altijd nieuw en goed onderhouden. Zo is de kans op ongelukken minimaal. En gebeurt er toch iets, dan ben jij goed verzekerd. Wel zo prettig.

 

4. ONDERSTEUNING

Gebeurt er toch iets waarmee je het niet eens bent? Dan kun je gratis BOVAG Bemiddeling aanvragen. Kom je er niet uit? De Geschillencommissie is een onafhankelijk en onpartijdig orgaan waarbij zowel consumentenor-ganisaties als BOVAG betrokken zijn. Je krijgt dus altijd ondersteuning bij klachten.

 

5. TRANSPARANTIE

Bij BOVAG-rijscholen staat transparantie voorop. Afspraak is afspraak. En je kunt altijd zien waar je staat in je rijopleiding. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Meer weten over rijscholen en rijlessen? Kijk op www.bovag.nl/rijles

* Kijk op bovag.nl/rijles voor de voorwaarden.