Go to Top
9.5

uitstekend!

Gerard is een uitstekende instructeur die weet waar hij het over heeft en is zeer duidelijk in het uitleggen. Er zijn genoeg kansen om fouten te maken en hij leert je precies hoe je het dan wel moet doen. Altijd stipt op tijd. Het is uiteraard ook belangrijk dat je met hem kan lachen en dat kan zeker! bedankt voor de goede rijlessen!
- Almere

Geduldig, ervaren en leuk.

Gerard is een leraar die dit al een tijdje doet; hij weet waar hij het over heeft. Uitleg is altijd goed en hij is erg geduldig. Daarnaast komt hij altijd afspraken na en is hij nooit te laat. Ik ben in één keer geslaagd en heb met plezier gereden bij RVI.
- Almere

Super top!

Gerard is een geweldige rijinstructeur! Hij geeft je de ruimte om je fouten te maken en geeft je uitstekende tips en verbeterpunten, samen met een handig boekje met info over veilig rijden waarin ook je vorderingen worden bijgehouden. Hij beoefent zijn vak al heel lang en heeft dus veel ervaring als rijinstructeur. Elke rijles is hij fris en enthousiast, en hij heeft altijd wel een leuk verhaaltje om te vertellen. Alles bij elkaar maakt het dat ik mijn rijbewijs in één keer heb gehaald en helemaal klaar ben om alleen de weg op te gaan. Ik heb een super leuke tijd gehad tijdens de rijlessen, heel erg bedankt Gerard!
- Almere
65 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10