Aso Gedrag in het verkeer

Je bent hier:
9.5

Geduldig, ervaren en leuk.

Gerard is een leraar die dit al een tijdje doet; hij weet waar hij het over heeft. Uitleg is altijd goed en hij is erg geduldig. Daarnaast komt hij altijd afspraken na en is hij nooit te laat. Ik ben in één keer geslaagd en heb met plezier gereden bij RVI.
- Almere

Super top!

Gerard is een geweldige rijinstructeur! Hij geeft je de ruimte om je fouten te maken en geeft je uitstekende tips en verbeterpunten, samen met een handig boekje met info over veilig rijden waarin ook je vorderingen worden bijgehouden. Hij beoefent zijn vak al heel lang en heeft dus veel ervaring als rijinstructeur. Elke rijles is hij fris en enthousiast, en hij heeft altijd wel een leuk verhaaltje om te vertellen. Alles bij elkaar maakt het dat ik mijn rijbewijs in één keer heb gehaald en helemaal klaar ben om alleen de weg op te gaan. Ik heb een super leuke tijd gehad tijdens de rijlessen, heel erg bedankt Gerard!
- Almere

Top rijschool

Gerard(de rij instructeur) geeft duidelijke uitleg over wat de bedoeling is tijdens de lessen wat ik heel fijn vond. Ook stelde hij mij elke les erg op mijn gemak en gaf mij meer zelfvertrouwen achter het stuur. Gerard geeft goede feedback aan het einde van de les waar ik volgende les weer wat aan had. Ik raad RVI Almere 100% zeker aan!!
- Almere
64 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10